Lippuja Tampere Openiin on saatavilla edullisesti nyt Ticketmasterilta. Edullisempi ennakkohinta on voimassa sunnuntaihin 22.7. asti. Käytä tarjous jo tänään hyväksesi. Osta liput tästä!

AamulehtiTampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
21.–29.7.2018

← Uutiset

Kilnarova nousukiidossa

Tsekin Monika Kilnarova, 17, sai kuukauden takaisesta Aamulehti Tampere Openin naisten 15.000$ ITF-turnauksen voitosta hurjan ”buustin” uralleen.

Tampereen jälkeen Kilnarova on osallistunut kolmeen 15.000$ ITF-turnaukseen, joista tuloksena on ollut kaksi kaksinpelin finaalia ja yksi turnausvoitto.

Tampereelta Kilnarova meni Savitaipaleen ITF-kisaan, jossa hän eteni loppuotteluun. Ottelu vietiin sateiden vuoksi sisäkentälle, jossa hän hävisi Ranskan Clothilde De Bernardille, Tampereen kisan semifinalistille. Kaksi viikkoa myöhemmin Mragowossa, Puolassa Kilnarova oli jälleen 15.000$-kisan finaalissa, jossa voiton vei toinen ranskalainen, Marine Partaud.
Samalla klubilla Mragowossa pelattiin heti seuraavalla viikolla toinen ITF-kisa, jonka loppuottelussa lauantaina 2.9. Kilnarova voitti puolalaisen Marta Lesniakin kolmessa erässä.

Mragowon kakkoskisan voitto on Kilnarovan uran toinen ITF-turnausvoitto, finaaleissa hän on ollut näiden lisäksi siis kolmesti, Savitaipaleen ja Mragowon ensimmäisen kisan lisäksi tammikuussa Fort-de-Francessa.
Varsin mukava saldo lokakuussa 18 vuotta täyttävälle ostravalaiselle.

Ammattilaisrankingit päivittyvät vasta 11.9. kaksiviikkoisen US Openin päätyttyä. Silloin Monika Kilnarovan ranking on sijalta 494 noussut.  Tampereelle tullessaan hän oli WTA-rankingissa sijalla 586.


Teksti: Riitta Närhi

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana