Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Villit kortit Ruusuvuorelle ja Niklas-Salmiselle

Aamulehti Tampere Open, 50.000$+H ATP Haastajaturnaus pelataan 37. perättäisen kerran Tampereella 21.-29.7.2018. Samaan aikaan pelataan naisten 15.000$ ITF-turnaus, nyt jo 12.kerran.

Pelaajien ilmoittautuminen kisaan päättyy heinäkuun alussa. Molempien pääsarjojen kaaviossa on 32 pelaajaa, joista 24 pelaajaa pääsee ammattilaisrankingsijoituksen perusteella, neljä nousee karsinnoista ja neljä järjestäjän villillä kortilla.

Miesten turnauksen kilpailunjohtaja Veli Paloheimo on noista neljästä pääsarjan villistä kortista myöntänyt jo kaksi: Emil Ruusuvuorelle ja Patrik Niklas-Salmiselle.

- Sekä Ruusuvuori että Niklas-Salminen ovat menestyneet loppukeväästä ja alkukesästä todella mainiosti ammattilaiskisoissa maailmalla, totesi Paloheimo. – On hienoa olla tukemassa tällä tavoin nuoria pelaajia heidän uransa alkutaipaleella.19-vuotias Emil Ruusuvuori voitti kesäkuun alussa Espanjassa 15.0000 ITF Futures-turnauksen kaksinpelin Espanjassa. Hän nousi voittonsa ansiosta 65 sijaa ATP-rankingissa ja on nyt sijalla 447.

Patrik Niklas-Salminen, 21, otti saman turnauksen nelinpelin voiton parinaan britti Evan Hoyt. Tämä oli Niklas-Salmisen viides nelinpelin turnausvoitto, niistä kolme hän on ottanut parinaan Harri Heliövaara. Niklas-Salmisen ATP-nelinpeliranking on nyt 327. Toukokuun puolessa välissä hän voitti uransa ensimmäisen ITF Futures-turnauksen, palkintoarvoltaan 25.000$, kaksinpelin Luanissa, Kiinassa. Hänen kaksinpelin ATP-rankinginsä on 652.

Miesten turnauksen kaksi muuta ja naisten turnauksen neljä villiä korttia jaetaan myöhemmin.

Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media