Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Virtasen veljekset Otto ja Panu kehissä maanantaina

 

Maanantaina käynnistyy Aamulehti Tampere Openissa miesten ATP-haastajaturnauksen nelinpeli, jossa ovat mukana ensimmäisen kerran parina pelaavat Virtasen veljekset Panu ja Otto.

Panu pelaa yliopistotennistä Yhdysvalloissa Nashvillessä, Otto keskittyy tennikseen ja voitti viikko sitten Wimbledonissa poikien nelinpeliturnauksen parinaan Turkin Yanki Erel.  Virtaset kohtaavat ranskalaisparin Tristan Lamasine/Alexandre Muller. Ottelu pelataan Tampereen tenniskeskuksen keskuskentällä  maanantai-iltapäivällä. Sitä edeltää kaksinpelin karsintaottelu, joka käynnistyy klo 13.

Nelinpelissä suomalaispelaajista ovat Virtasten lisäksi mukana neljänneksi sijoitetut Harri Heliövaara (ATP 4p 213) ja Patrik Niklas-Salminen (ATP4p 322).
Menestyksekkäällä suomalaisparilla on yhteensä viisi turnausvoittoa ammattilaisturnauksissa, niistä kolme tältä vuodelta, kaksi Kiinasta ja yksi Israelista.
Heliövaara on lisäksi tänä vuonna voittanut Britanniassa nelinpelin Frederik Nielsenin ja Båstadissa Henri Laaksosen kanssa, Niklas-Salmisen kaksi muuta turnausvoittoa on tullut Israelissa Ukrainan Vladyslav  Orlovin ja Espanjassa britti Evan Hoytin kanssa.  Niklas-Salmisen ATP nelinpelirankingin toistaiseksi uran paras, Heliövaara oli sijalla 128 heinäkuussa kuusi vuotta sitten.
Pari saa vastaansa Argentiina Pedro Cachinin ja Espanjan Carlos Gomez-Herreran. Tämä ottelu ei ole ohjelmassa maanantaina

Arpa heitti Emil Ruusuvuoren ja Viron Kenneth Raisman ykkössijoitettuja Filippinien Ruben Gonzalesia (ATP 4p 176) ja USAn Nathaniel Lammonsia (ATP 4p 179) vastaan.

Eero Vasalla on parinaan Italian Fabrizio Ornago. Pelaajat osallistuivat kaksinpelin karsintaan.
Teksti Riitta Närhi


Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media