Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Hartman ja Minetti naisten pääsarjaan

Tamperelaiset Emilia Hartman ja Mariella Minetti selvittivät tiensä Aamulehti Tampere Openin naisten kaksinpelin pääsarjaan voittamalla karsintasarjan viimeisen kierroksen ottelunsa. Hartmanilta se kävi helposti, 57 minuutissa, Venäjän Dasha Borodatovan voittaessa koko ottelussa vain kaksi peliä. 14-vuotias Hartman osallistuu ensimmäiseen naisten ammattilaiskisaansa.
Minetti sen sijaan joutui taistelemaan voittonsa eteen. Hän oli ensimmäistä erää tappiolla jo 3-5, tasoitti ja vei ottelun 6-6:een ja tie-breakiin, jonka hävisi 7-1. Toiseen erään hän tuli keskittyneempänä ja vei sen 6-3, kuten myös kolmannen erän. Ottelu kesti 2h 27 min.
Turun Cecilia Johansén sen sijaan oli aseeton Floridassa valmentautuvan Viron Maileen Nuudin edessä. Tämä vei ottelun peliäkään menettämättä.
Reilun kaksi tuntia ensimmäisen kierroksen voitosta taistellut helsinkiläinen Peppi Ramstedt koki vahvempansa espanjalaisessa Ana Lantigua de La Nuzissa, joka meni pääsarjaan vajaassa tunnissa ja vartissa luvuin 6-3, 6-2.
Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media