Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Miesten välieräparit

Vuoden 2015 Aamulehti Tampere Openin voittaja Tristan Lamasine, 25 (ATP 408) joutui aloittamaan tänä vuonna kisan karsinnasta. Hän ja kutossijoitettu Hollannin Tallon Griekspoor, 22 (ATP 223) eivät ole kohdanneet aiemmin.

Griekspoor hakee nyt ensimmäistä ATP-haastajakisan turnausvoittoaan, ITF Futures -kisavoittoja hänellä on jo seitsemän, ne ovat vuosilta 2016-17.
Lamasine ei sen sijaan ole voittanut yhtään turnausta Tampereen kisan jälkeen, vuonna 2014 turnausvoittoja ITF Futureseissa tuli kaksi. Tänä vuonna hän kisannut ATP-haastajakisoissa ja joutunut aloittamaan ne aina karsinnoista. Pisimmälle, puolivälieriin, hän on edennyt Ranskassa Quimperissa tammikuussa ja Bloisissa kesäkuussa. Nyt hän hakee paikkaa. finaalissa. Tampere on ollut hyvä Lamasinelle.
 
Ykkössijoitetun Bolivian Hugo Dellienin ja kolmossijoitetun Argentiinan Juan Ignacio Londeron uskoisi tuntevan toisensa pelityylit tasan tarkkaan, sillä vuosien 2009-2018 aikana he ovat kohdanneet toisensa kansainvälisillä kilpakentillä yhdeksän kertaa.
Kaksi ensimmäistä kohtaamista oli juniorien ITF-kilpailussa ja niissä Dellien otti voitot Londerosta, joka voitti sitten seuraavat kaksi miesten ITF Futureseissa. Vuodesta 2012 lähtien miesten kohtaamiset ovat olleet ATP-haastajakisoissa ja niissä keskinäisten otteluiden voittoja johtaa Londero 3-2. Yksi näistä oli viime vuoden Aamulehti Tampere Openin karsintojen kolmannella kierroksella. Londero voitti sen luvuin 62 26 63.
Ei taida olla yllätys, että kaikki nämä ottelut on käyty massalla.

Griekspoor – Lamasine -ottelu alkaa lauantaina 28.7. aikaisintaan klo 13.30
jonka jälkeen pelataan ottelu
Dellien - Londero

Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media