Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Jones - Marinkovic -ottelu alkamassa

  
Naisten 15.000$ ITF-turnaus on edennyt loppuotteluvaiheeseen – ja ennakoidusti, ainakin WTA-rankingin mukaisia sijoituksia katsoessa. 17-vuotias britti Francesca Jones (WTA 535) on kisan ykkössijoitettu ja serbi Bojana Marinkovic (WTA 598) kakkossijoitettu.
Pelaajat kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.

Jones tavoittelee kolmatta ITF-kisan voittoa. Hän on voittanut viime vuonna kisan Asuncionissa, Paraguayssa ja tämän vuoden huhtikuussa Villa Doloresissa Argentiinassa. Tampereelle Jones tuli Wienistä, jossa hän eteni loppuotteluun. Jones on valmentautunut 9-vuotiaasta lähtien Barcelonassa, ensin Sanchez-Casals -akatemiassa, nyt häntä valmentaa Albert Portas, hänkin entinen ammattilaispelaaja.

Marinkovic on voittanut yhden naisten 10.000$ ITF-kisan kaksinpelin vuonna 2016. Nyt hänellä olisi mahdollisuus jopa tuplavoittoon, sillä lauantaina hän voitti yhdessä Paraguayn Camila Giangreco Campizin kanssa turnauksen nelinpelin.
Jo viime kesänä Marinkovic kilpaili Tampereella, mutta silloin kantona kaskessa oli Belgian Marie Benoit, jolle hän hävisi sekä kaksinpelin puolivälierissä että nelinpelin välierissä. Marinkovicin parina oli tuolloin Kroatian Mariana Drazic, Benoitin parina Ranskan Estelle Cascino.

Jones -  Marinkovic -ottelu alkaa Tampereen tenniskeskuksessa sunnuntaina klo 11.

Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media