Lippuja Tampere Openiin on saatavilla edullisesti nyt Ticketmasterilta. Osta liput tästä!

Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
20.–26.7.2020

← Uutiset

Kulikova ja Minetti naisten kisan pääsarjaan

Tampere Openin naisten 15.000$ ITF-turnauksen ilmoittautuneiden lista on julkaistu. 22.-28.7. pelattavan turnauksen pääsarjaan pääsevät rankingiensa perusteella suomalaisista HVS:n Anastasia Kulikova ja järjestävän seuran, TaTS:n Mariella Minetti.
Korkeimmalle ilmoittautuneista on rankattu Slovakian Michaela Hancova (WTA 504), joka on urallaan voittanut viisi samantasoista kisaa.
Kuten Tampere Openin miesten ATP-haastajaturnaukseen myös tähän naisten kisaan ilmoittautuvia on eri puolilta maailmaa, Kambodzaa, Japania, Australiaa ja Kanadaa myöten.
Turnauksen karsintaan suomalaisista pääsevät Smash-Kotkan Venla Ahti ja turkulaisen ÅLK:n Liisa Vehviläinen.

Villit kortit Hartmanille ja Eerolalle

Kilpailunjärjestäjät ovat myöntäneet jo kaksi pääsarjan neljästä villistä kortista. Ne menevät TaTS:n Emilia Hartmanille ja Emma Eerolalle.
16-vuotias Hartman selvitti viime kesänä TaTS Openin karsinnat ja pääsi pääsarjaan. Hän pelasi myös nelinpelissä parinaan Eerola, 17. Eerola osallistuu TaTS Openin nyt neljännen kerran. Viime marraskuussa hän selvitti vastaavankokoisen turnauksen karsinnat Tali Openissa, Helsingissä.
Loput kaksi pääsarjan villiä korttia jaetaan myöhemmin.

Naisten turnaus pelataan sisäkentillä

Tampere Openin naisten turnausta pelataan nyt 13. kerran.  Suomalaisista kisan on voittanut aiemmin Piia Suomalainen, kahdesti vuosina 2011 ja 2016.
Koska TaTS Openin miesten ATP-haastajaturnauksen pääsarjan koko on sääntömuutosten vuoksi kasvanut 32:sta 48:aan, naisten turnaus pelataan Tampereen Tenniskeskuksen sisäkentillä, ensimmäisen kerran kilpailun historiassa.Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media