Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Martina Minetti karsinnan toiselle kierrokselle

Maanantaina ohjelmassa olleet Tampere Openin karsintaottelut saatiin pelatuiksi jo kello kahteen mennessä.

Uuden järjestelmän mukaan ATP-haastajaturnauksen kaksinpelin karsinnassa on vain neljä pelaajaa ja siten kaksi ottelua, joiden voittajat etenevät pääsarjaan. Ranskan Fabien Reboul, 24, (ATP 485) voitti rankingittoman Ruotsin 19-vuotiaan Anton Hjertquistin 61 60. Toisessa ottelussa olivat vastakkain venäläiset Alexander Zhurbin (ATP 448) ja Anton Chekhov (ATP 902). Zhurbin voitti ottelun luvuin 62 62.
Pääsarjassa karsijat saavat vastaansa belgialaispelaajan, Zhurbin Christopher Heymanin ja Rebouf Jeroen Vannesten.

Naisten 15.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin karsinnassa pelattiin ensimmäinen kierros eli seitsemän ottelua. Mukana oli kolme suomalaispelaajaa, joista TaTS:n Martina Minetti otti 59m minuutissa voiton Romanian Anda Ghingasta luvuin 63 60.
”Pelasimme kaksi vuotta sitten Tampereella juniorien ITF-kisassa ja voitin hänet silloinkin 62 61”, kertoi Martina. ”Tiesin siis tähän otteluun lähdettäessä, että voin hänet voittaa. Alussa vähän jännitin ja hän otti 2-1 johdon. Sitten peli lähti rullaamaan.”
TaTS:n Emilia Salo ja HVS:n Johanna Ranta-aho sen sijaan joutuivat taipumaan venäläisvastustajilleen, Salo Maria Mikhaylovalle  06 26 ja Ranta-aho Elizaveta Kuznetsovalle 26 06.

Tiistaina pelataan karsintojen toisen kierroksen ottelut, joiden voittajat nousevat pääsarjaan. Minetti kohtaa Venäjän Sofiia Likhachevan. He kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.

Maanantain ohjelmassa on on vielä ATP-haastajaturnauksen pääsarjan ensimmäisen kierroksen otteluita.Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media