Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Kulivakova kaksinpelin viidenneksi ja nelinpelin ykköseksi sijoitettu

Tampere Openin naisten 15.000$ ITF-turnauksen kaksin- ja nelinpelin kaaviot arvottiin maanantaina Tampereen Tenniskeskuksessa.
Suomalaispelaajista HVS:n Anastasia Kulikova on viidenneksi sijoitettu. Arpa heitti hänen avausvastustajakseen TaTS:n Mariella Minetin. Smash-Kotkan Venla Ahdille arpa oli vielä oikukkaampi – hän saa vastustajakseen ykkössijoitetun Slovakian Michaela Honcovan.
Villit kortit saaneet TaTS:n Lotta Heiskanen ja Emilia Hartman joutuivat vastakkain, Emma Eerola saa vastaansa karsijapelaajan.
Suomalaisista vielä Mariella Minetti pikkusisko Martina Minetilla on mahdollisuus päästä pääsarjaan, mikäli voittaa tiistaina pelattavan karsinnan toisen kierroksen ottelunsa.
Kisan kakkos- ja nelossijoitetut, Naoko Eto ja Himari Sato ovat Japanista, kolmossijoitettu Isabella Bozicevic.

Tiistaina myöhään iltapäivällä pelataan kolme nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelua. Niistä yhdessä Minetin sisarukset kohtaavat venäläiset Mariya Krasakovan ja Evgeniya Levashovan.
Keskiviikkona nelinpeliurakkansa aloittavat suomalaisista parit Venla Ahti/Annika Sillanpää ja Ella Leivo/Saana Saarteinen.  Anastasia Kulikova ja Australian Isabella Bozicevic ovat ykkössijoitettuja.Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media