Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Tallon Griekspoor palasi Tampereelle


Hollannin Tallon Griekspoor on Tampere-fani. Hän viihtyy kaupungissa ja ennen kaikkea Tampere Openissa.
Tämänvuotinen kisa on hänelle kolmas perättäinen. Vuonna 2017 hän kukisti ensimmäisellä kierroksella edellisvuoden voittaja Kimmer Coppejansin ja toisella kierroksella Ruotsin Elias Ymer, mutta koki tappion Inigo Cervantes Huegunille.
Viime vuonna hän voitti koko kisan ja koki ensimmäisen erämenetyksen vasta loppuottelussa Argentiinan Juan Ignacio Londerolle.
”Täältä on todella hyviä muistoja. Päätin jo hyvissä ajoin, että tulen tänne jälleen”, totesi Grieskpoor.

Tiukka avausottelu

Ihan ketterästi ei tittelin puolustaminen Griekspoorilta kuitenkaan käynnistynyt. Griekspoor (ATP 191) on kisan 9. sijoitettu. Hänen venäläisvastustajansa Aslan Karatsev (ATP 331) aloitti ottelun rohkeasti ja vei nopeasti ensimmäisen erän 6-3.  Griekspoor sai toisessa erässä jo peliänsä parempaan kuosiin ja voittikin seuraavat kaksi erää luvuin 6-4, 6-3.

”Olipa vaikea ottelu” huokasi Griekspoor ottelun jälkeen. ”Minulla on ollut pelissäni ongelmia, mutta toivottavasti ne alkavat olla takanapäin. Vaihdoin Wimbledonin aikaan valmentajaa. Se on tuonut hyviä muutoksia peliini.”

Kolmannella kierroksella hän kohtaa kahdeksanneksi sijoitetun Slovakian Filip Horanskyn (ATP 175).  He ovat kohdanneet kerran, viime vuonna Italiassa ITF Futures -kisassa. Ottelun voitti Griekspoor.

Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media