Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Eerola, Ahti, Kulikova ja Minetti keskiviikkona

Tampere Openin naisten 15.000$ ITF-kisan kuusi pääsarjan ensimmäisen kierroksen ottelua pelattiin tiistaina ja loput käydään keskiviikkona.

Tiistaina yhdessä ottelussa oli kaksi suomalaista vastakkain: Emilia Hartman meni voitolla Lotta Heiskasesta toiselle kierrokselle. 16-vuotiaalle Hartmanille tämä on hänen toinen naisten ammattilaiskisansa. Viime vuonna Tampereella hän selvitti karsinnan ja pääsi pääsarjaan, jonka ensimmäisellä kierroksella koki tappion. Nyt hän sai pääsarjaan villin kortin.
Emilia saa toisella kierroksella vastaansa Venäjän Polina Bakhmutkinan, joka pudotti jatkosta kuutossijoitetun Israelin Tamara Bard Itzhakin.

Keskiviikkona kenttä 15 on suomalaisten hallussa. Klo 12 Emma Eerola, tatsilainen kuten Hartman ja Heiskanen, kohtaa karsinnasta pääsarjaan nousseen Venäjän Vilena Petrovan.  Heidän jälkeensä, klo 13.30, samalle kentälle tulevat Smash-Kotkan Venla Ahti ja kisan ykkössijoitettu Slovakian Michaela Honcova. Ja sitten ovat vuorossa viidenneksi sijoitettu HVS:n Anastasia Kulikova ja TaTS:n Mariella Minetti.

Nelinpeleissä kaksi suomalaisparia sai ensimmäisellä kierroksella luovutusvoiton. Venla Ahden ja TaTS:n Annika Sillanpään vastustajaparista Viron Maileen Nuudi joutui luovuttamaan jo kaksinpeleissä jalkavamman vuoksi. Hänen parinaan oli Tamara Barad Itzhaki.  Ahti ja Sillanpää kohtaavat puolivälierissä venäläiset Mariya Krasakovan ja Evgeniya Levashovan, jotka avausottelussaan voittivat Mariella ja Martina Minetin 63 63.

Ella Leivo ja Saana Saarteinen saivat luovutuksen, kun heidän hollantilaisparistaan toisen umpisuoli jouduttiin äkillisesti leikkaamaan tiistaina. Tatsilaisten puolivälierivastustaja pari ratkeaa keskiviikkoisessa ottelussa.

Anastasia Kulikova on australialaisparinsa Isabella Bozicevic kanssa ykkössijoitettu ja puolivälierissä, mutta ei ihan itsestään selvästi, sillä venäläissisarukset Arina ja Vilena Petrova veivät ensimmäisellä kierroksella ratkaisun ottelutie-breakiin. Se päättyi Bozicevicin ja Kulikovan voittoon 10-5.


Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media