Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Myös Ruusuvuori kolmannelle kierrokselleEmil Ruusuvuori (ATP 297) uurasti kaksi tuntia ja yhden minuutin Tampere Openin, ATP-haastajaturnauksen toisen kierroksen ottelussaan keskiviikkoiltana Tampereen Tenniskeskuksen keskuskentällä.

Hänellä oli vastassaan Norjan Viktor Durasovic (ATP 360), tuttu pelaaja, sillä he olivat voittaneet parina  maaliskuussa 2018 Poitiersissa, Ranskassa ITF Futures -kisan nelinpelin. He olivat myös kohdanneet kerran aiemmin, viime vuonna Lillessä, Ranskassa ATP-haastajaturnauksessa kovilla kentillä. Ruusuvuori voitti ottelun 6-4, 7-6(2).

Nyt Ruusuvuori tarvitsi otteluvoittoon yhden erän enemmän. Vaiheikkaassa ottelussa hän otti ensimmäisessä erässä heti johdon ja vei sen 6-1. Toisessa erässä yksi oma syöttöpeli lipsahti Durasovicille ja se riitti erämenetykseen luvuin 5-7. Kolmannessa erässä Ruusuvuori sai hyvän alun ja kun myös syötti paremmin hän vei erän 6-4.

Kolmannella kierroksella Ruusuvuori kohtaa kisan kakkossijoitetun Ruotsin Elias Ymerin (ATP 116).
”Treenasimme kaksi viikkoa sitten, joten minulla on tuore tuntuma hänen peliinsä”, sanoi Ruusuvuori. ”Hän liikkuu hyvin ja kun on nopeat olosuhteet, tulee varmasti tiukat paikat. ”
Ottelu pelataan torstaina aikaisintaan klo 16.
Ruusuvuoren ja Elias Ymerin jälkeen Tampereen Tenniskeskuksen keskuskentällä kohtaavat, aikaisintaan klo 18, Patrik Niklas-Salminen ja Mikael Ymer.


 

 

 

Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media