Tampere Open

Uudet tähdet syntyvät jälleen Tampereella
22.–28.7.2019

← Uutiset

Kulikova välieriin

Anastasia Kulikova oli jo toisen kierroksen jälkeen ainoa kahdeksasta sijoitetusta pelaajasta, joka oli vielä mukana Tampere Openin naisten 15.000$ ITF-turnauksessa.
Perjantaina Kulikova meni jatkoon puolivälieristäkin, kun kukisti tunnissa ja 20 minuutissa Venäjän Evgeniya Levashovan luvuin 6-3, 6-1.
”Evgeniya oppi käyttämään alakierteisiä lyöntejä pelatessaan Pepperdine yliopistossa USAssa. Treeneissä käytiin niitä läpi, kertoi ”Nastia”.
”En tykkää ’slaissata’, mutta olin treenien jälkeen henkisesti valmis kohtaamaan Evgeniyan”, kertoi Kulikova hymyssä suin.
Välierissä lauantaina Kulikova kohtaa Venäjän Polina Bakhmutkinan.  He ovat kohdanneet kolme kertaa junioriturnauksissa, kahdesti Turussa 2014-15 ja kerran Tukholmassa 2016. Kulikova voitti kaikki nämä ottelut erääkään menettämättä.

Kulikova ja hänen australialaisparinsa Isabella Bozicevic ovat nelinpelin ykkössijoitettuja. Kulikova saa vastaansa jälleen Levashkovan nelinpelin välierissä perjantaina.  Levashovan parina on Mariya Krasakova.
Toisessa välierässä Ella Leivo ja Saana Saarteinen kohtaavat kakkossijoitetut venäläiset Polina Bakhmutkinan ja Noel Saidenovan.

TAMPERE OPEN
Naisten 15.000$ ITF-turnaus
Kaksinpelin puolivälieriä:
Anastasia Kulikova (5.) – Evgeniya Levashova Venäjä 6-3, 6-1

Yhteistyökumppanit

Tapahtumassa mukana

Sosiaalinen media